Natural Medicine for Fibromyalgia

Reduce or eliminate your pain FAST, regain your lost energy and improve your sleep with our 100% natural therapies – including guidance on nutrition and supplements. All WITHOUT overwhelming elimination diets and supplement regimens. And, in many cases, you may be able to reduce your medications so you can live a more fulfilling, active, and energetic life.

Our unique blend of natural therapies will help you with all the symptoms associated with Fibromyalgia, including:

  • Body aches

  • Insomnia and disturbed sleep

  • Brain fog ("fibro fog")

  • Chronic headaches

  • Muscle and joint pain

  • Diarrhea, constipation or indigestion

  • Fatigue

  • Depression 

Why patients love our Fibromyalgia treatment program:

 

How our Fibromyalgia plan helps you feel better fast.

Why our Natural treatment for Fibromyalgia works so well…

Our powerful combination of powerful therapies include:

Here is how we help you with Fibromyalgia:

Common Questions and Answers

Kids kamer – kennismaken met de tandarts


Wij hebben een speciale kids kamer ingericht om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met moderne kindertandheelkunde. Het is een speciale behandelkamer met een kindvriendelijke uitstraling.
Gewoon Gaaf – dé cariëspreventiemethode voor kinderen


Deze preventiemethode zorgt ervoor dat ouders en kinderen al vroeg in contact komen met het goed verzorgen van het gebit van het kind en hierdoor veel mondproblemen kunnen voorkomen. Het is aangetoond dat Gewoon Gaaf tot 70% minder gaatjes kan leiden bij kinderen! Lees hier meer.
Tòch schade aan het melkgebit? – wij staan voor non-invasief behandelen


Mocht het melkgebit toch aangetast zijn, dan staan wij voor het non-invasief behandelen van het beschadigde element. Dit betekent concreet dat we zo min mogelijk het melkgebit willen belasten (vermijden van boren). Een goed voorbeeld hiervan is de HALL-techniek, waarbij we niet boren in het beschadigde melkelement, maar behandelen met een kinderkroon. Lees hier meer.
Tongriem behandeling


Met een vrij makkelijke ingreep, frenectomie, kunnen wij mogelijke problemen die ontstaan door een te kort/strak/dik tongriempje van uw kind voorkomen. Lees hier meer.
Tandartspraktijk De Woudvaart in het nieuws


In 2020 stonden wij in de Dockumer Courant! Het artikel gaat vooral over onze vooruitstrevende kindertandheelkunde. Benieuwd? Lees hier het artikel.